Gregersfestivalen

10/06/2016 Oslo

Details


Venue : Villa Gregers
Address : Gregers Grams vei 1
Zip : 0382 Oslo

Da popmusikken drømte seg tilbake til feleslåtter og hallingdans, og gamle fortellinger om mysterier og undre nådde tankene til en ung vestlandsjente, ble folkpop-albumet «Tårene» til. Albumet er et ekko av våre historiske røtter, og et gjenskinn av noe som en gang var, men som kanskje preger oss mer enn vi tror. Det er et håndtrykk mellom det profane og sakrale og et vindpust mellom Himmel og jord.Etter tre singler og en musikkvideo, er Valborg endelig klar for å dele sitt debutalbum. Og utrolig glade for å få spille hos de Gregers!

Gregersfestivalen gjenoppstår og går av med døden denne sommeren! Det er fem år siden sist og det vil trolig aldri skje igjen. To dager. Tre scener. Konserter. Kunst. Fortellinger. Poesi. Festivalcamp. Ta med telt!
Vi er evig takknemlige for alle artister som har tatt kontakt og som har takket ja til å spille på Gregersfestivalen. Det er fortsatt noen hull i nattklubb-programmet vårt. Noen som kan snurre litt uplifting svai electronica så vi får litt fot? Ta kontakt!
P.S. Gregersfestivalen er en dugnad for alle involverte.